Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

den dries
den dries - 18-06-2011 02:05:34
Vrije tijd & Tuin

Staatsloterij

Meespelen met de staatsloterij is voor mij geen weggegooid geld, integendeel die 15 euro per maand heb ik vrij gemaakt op mijn andere uitgaven:
ik rijd geen dure auto maar een gebruikt karretje,ik doe mijn boodschappen bij de aldi en heb lak aan de a-merken. ik heb een gewone tv en een mobieltje uit het jaar prik. ik ben zuinig met energie en betaal maar 30 euro per maand aan gas en licht. ik ben geen kroegtijger en drink mijn aldibiertje thuis dus meedoen aan de staatsloterij is voor mij geen belasting. alle negatieve personen geef ik het advies eens te kijken naar die andere uitgaven, wellicht kunnen jullie daar de winst uithalen die je zoekt. hoop maakt bij een ieder een deel uit van het leven en de staatsloterij belichaamd die hoop. jaarlijks worden velen rijk door de staatsloterij dus waarom kan het mij en jullie niet overkomen ? hoop doet leven en niet meespelen zal never nooit een prijs geven.