Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

börgemeister
börgemeister - 18-06-2011 02:22:19
Vrije tijd & Tuin

Ziggo

Elke abonnee, ook de z1 digitale abonnee's van ziggo, kreeg van ziggo een brief waarin werd medegedeeld dat per ... - verschilt per regio - een aantal aantal analoge zenders uit het analogepakket verdwijnen (zijn verdwenen) om plaats te maken voor meer bandbreedte met name voor hd-zenders.

als de televisie beschikt over een positie om een insteekmodule ci+, en de televisie is ziggo gecertificeerd, dan is een ci+ insteekmodule met smartcard de ideaalste oplossing om digitaal minimaal z1-pakket van ca. 60 digitale zenders in (superieure) sd-kwaliteit met minimaal 4 hd-zenders (nederland 1, 2 & 3 en europspoort hd) te ontvangen. zonder meerkosten! alleen de insteekmodule en de smartcard zijn de eenmalige uitgaven van ca. € 70,00.

ziggo komt wel degelijk hun contractuele en wettelijk verplichtingen na.

voor senioren hoeft dat heus geen probleem te zijn en die zijn niet de dupe, ook de 'junioren' of jongeren onder ons maken dit (zogenaamde) problem mee. het is hoe men zich individueel zich opstelt tegen de innovatie van de huidige en toekomstige techniek, het is maar hoe je voor open staat. senioren zullen misschien, net als u, doemdenken over de huidige technologie. vroeger wist ik veel over de mobiele telefoon, thans ben ik het spoor enigzins bijster geraakt door de velen ontwikkelingen.


ziggo kan in grote lijnen bepalen, conform de mediawet, welke doorgifte van analoge zenders zij wil doorgeven, daarnaast bepaalt (bepaalde) de 'programmaraad', gemeentelijk of overkoepelend, welke zenders zij verplicht (ca. 15 zenders) in het analoge pakket wil voor de overige zenders een aanbeveling c.q. advies geven met betrekking tot de doorgifte. de programmaraad kan dat tot op heden niet doen voor wat betreft de doorgifte van de digitale zenders.