Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

börgemeister
börgemeister - 18-06-2011 10:59:21
Vrije tijd & Tuin

Ziggo

[quote=consurob schreef op zaterdag 18 jun 2011, 10:12]door de maatregelen van ziggo raak ik bbc 2 kwijt. vreselijk jammer, want hier kijk ik erg graag naar. raar dat je afhankelijk bent van de kabelmij voor wat betreft de zenders waar je naar kunt kijken. het zou mooi zijn als je je eigen pakket samen zou kunnen stellen. ik moet eerlijk zeggen dat ik ook digitaal kijk, maar nu kan ik niet meer op een t.v. elders in huis, die nog analoog ontvangt, naar mijn favoriete zender kijken. helaas, geen baas over de eigen buis.

niet alleen bb2, ook zdf en tv5monde! zelf nam ik veel van bbc2 & zdf (op analoge wijze) op. tv5monde deed ik niets mee.

op een van de zenders die verdween op 15 juni jl. is de regionale zender 'tvwest' (tijdelijk) in de plaats gekomen, terwijl ziggo voor de overige verdwenen of verrplaatste zenders een mededeling doet.