Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

..
... - 18-06-2011 11:08:47
Vrije tijd & Tuin

Ziggo

Mijn mening is dat vele ouderen kleinkinderen hebben die kunnen helpen.

ook zijn er diverse ouderen die zeer goed thuis zijn op de pc en zelfs enkele die les geven aan pubers.

de losse kastjes is een nood oplossing die veel stroom kost en 2e afstandbediening nodig maakt dus liever een module die meerdere tv's mee kan zoals ook in onze satelliet tuner het geval was.

dat vele maar 1 digitale hebben en in de slaapkamer iets minder keuze voldoende vinden, vergeet niet dat we juist door minder gewone analoge zenders straks geen turken schotels meer op dak hoeven de zien bij bepaalde flats omdat er dan voldoende op de digitale kanalen kan.

ook is digitenne nog kleiner dan het huidige ziggo pakket en die €70 voor moduul, een schotel antenne is nog duurder in aanschaf.

een goed alternatief is de computer op je tv aansluiten, dan kun je vaak online diverse programma's zien die zelfs digitaal nog niet leverbaar zijn.
ik kijk zo meer zenders dan u digitaal kunt ontvangen en bij reclame niet meer zappen maar even tussendoor chatten of mails lezen.