Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
mardien - 19-06-2011 23:50:08
Geldzaken & Recht

Makelaar in gebreke?

[quote=bootsmgd schreef op zondag 19 jun 2011, 11:58]
we hebben de makelaar gebeld en gezegd dat we nu een handreiking van de verkoper verwachtten: d.w.z een compensatie in de aankoopprijs omdat we nu met hoge renovatiekosten werden geconfronteerd. nu werd er door de verkoper op gereageerd dat ze dit niet van plan waren en dat de verkoop dan niet door zou gaan.

mijn vraag is nu: kan de verkopende makelaar verantwoordelijk gehouden worden voor het plaatsen van onjuiste informatie op de website?


hallo boots,
ik geloof niet dat die makelaar verantwoordelijk gesteld kan worden. maar ik geef je gelijk dat makelaars er dikwijls de pet naar gooien. het is dan ook een uitstekende aktie van jullie om een bouwkundig rapport op te laten maken.
tip: gebruik dit rapport om jullie woz-waarde naar beneden te krijgen als jullie dat huis nog kopen.
vraag: de verkoper had te kennen gegeven dat zij niet van plan waren om compensatie te geven en dat de koop niet meer doorging. willen jullie dat huis nu nog en willen zij het nog aan jullie verkopen?
mardien