Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kaizah - 20-06-2011 11:45:31
Auto & Vervoer

Kosten reparatie fiets

Beste radha,

fijn dat u dit bericht ook heeft gevonden.
u geeft aan dat er een aantal misverstanden in de communicatie zijn geweest, kennelijk.
wat ik mij dan echter afvraag, is het volgende:
- is het standaard dat jullie nooit vooraf een prijs doorgeven? je kan anders iemand behoorlijk goed oplichten lijkt mij. dit is een hekelpunt voor ons.
- het feit dat een verkeerde prijs wordt doorgegeven is niet onze fout, redelijk handelen zou dus zijn om óns hier in ieder geval niet voor op te laten draaien, wat wel gebeurt is. als er bij het ophalen is vermeld om een servicebeurt te (ik kan dit alleen van horen-zeggen verifiëren) doen terwijl in de mail anders staat, vind ik het prettig (en logisch) dat deze ambiguïteit met mij kortgesloten wordt.
- we snappen heel goed dat u gedaan werk graag declareert, echter is een goede communicatie hierin wel essentieel (ik breng toch ook niet mijn auto voor een dashboard reparatie waarvan verteld wordt dat het €50 kost en later als ik wil betalen blijkt ineens een heel nieuw dashboard geïnstalleerd te zijn en zijn de kosten ineens €100?). als dit niet juist gebeurt vind ik dat u daar met ons betere afspraken over had kunnen maken en uw fout kunnen toegeven en er dus ook zelf voor opdraaien.
- los van de problematiek, maar als reactie op uw post; de vraag naar de trapper was uit 'nieuwsgierigheid', mij is niet duidelijk wat allemaal onder een servicebeurt valt bij jullie, vandaar.
- u zegt dat met ons niet viel te praten (daar komt het althans op neer), echter was het zo dat u uitlegde waarom u de kosten wil declareren, waarop wij antwoordden waarom dit niet juist is. als u dan zelf nogmaals precies gaat herhalen wat u al eerder heeft gezegd, dan kiest u er zelf voor om niet in te gaan op onze argumentatie waarop wij deze proberen te verduidelijken om hier een antwoord op te krijgen (of enige vorm van reactie). dit deed u echter niet, u bleef uw verhaal, welke wij prima snapten; herhaling was overbodig ,herhalen waardoor u niet inging op ons standpunt waardoor wij ons niet geholpen voelden.

de monteur die daarna zich met het gesprek bemoeide hebben wij wederom onze standpunten uitgelegd en waarom wij het onrechtvaardig vinden. deze herhaalde wederom het zelfde verhaal en ging niet in op onze standpunten. nadat ik nogmaals onze standpunten argumenteerde en extra aandacht vroeg om een reactie dáárop werd de monteur naar onze mening erg onvriendelijk en hebben we besloten te betalen en weg te gaan.

ik hoop dat dit het een en ander voor u verduidelijkt.
laten wij in ieder geval duidelijk zijn van onze kant uit:
de manier waarop u gecommuniceerd heeft stond ons niet aan, dit wilden wij duidelijk maken in de zaak. de reacties die wij hierop ter plaatse kregen hebben wij niet als informatief en erg klant onvriendelijk beschouwd.
wij zijn der mening dat wij niet de partij zijn die moet opdraaien voor de kosten omdat er niet juist gecommuniceerd is (het is immers úw werk dit goed te doen) en hebben om deze reden ook een officiële klacht ingediend bij de bovag.