Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-06-2011 16:04:41
Computers & Telefonie

Muis met of zonder...

Druifje01 schreef op maandag 20 jun 2011, 14:41: @jantom, het nadeel van de muis met draad is dat deze te makkelijk onder de punt van mijn laptop schuift en dat voor mijn doen het kabeltje aan de 'verkeerde' kant zit. het kabeltje zit aan de kant van de keuzeknoppen en wat mijn laptop-opstelling betreft is dat zeer onhandig. het betreft een eenvoudige muis van 10 euro die reeds jaren goede diensten doet. maar, inmiddels gaat mijn interesse wel uit naar een draadloze muis met oplaadhouder. zie je niet veel.

ik begrijp best dat je een probleem hebt met de kabel. en er zijn zeker alternatieven.
het gekke is dat ik -als ik iemand help die een draadloze muis en evt ook nog een draadloos keyboard gebruikt- altijd wel wat negatieve ervaringen hoor. en ik maak dan ook weleens mee dat er geen contact onderling is tussen beide apparaten (muis en pc).
maar als ik de andere reacties lees is het allemaal geen enkel probleem. ik hoop dat het met jouw oplossing ook goed zal komen. daar gaat het om.