Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

petermans
petermans - 21-06-2011 19:56:34
Auto & Vervoer

Tomtom start niet meer na update. weggooien?

Beste gossy en joycemildred,

bedankt voor jullie uitvoerige reacties en adviezen! dit had een oplossing kunnen zijn.

deze soortgelijke stappenplannen heb ik echter eerder ook van tt support ontvangen en herhaaldelijk uitgevoerd. dat lukte toch steeds weer niet, omdat in de laatste stap mijn tt go niet meer wilde herstarten en na veilig loskoppelen en aanzetten blijft hangen op de rode handjes na het tromroffeltje. video en geluid werken dus wel, maar de zaak loopt steeds vast. dan kan ik vervolgens deze go alleen nog uitzetten d.m.v. de reset knop onderaan het apparaat. ook na terugzetten van andere backup's op verschillende geheugenkaartjes blijft het steeds weer vastlopen.

ik heb een maand lang alles geprobeerd, maar het wilde niet meer lukken het apparaat op te starten.

daarom ter reparatie door tt opgehaald, maar daar ligt het ding nu nog steeds, niet gerepareerd, omdat ik er geen 105,00 euro aan uit wil geven en tt mij niet wil matsen en tegemoet wil komen in de kosten, tot b.v. de helft hiervan, wat ik gerechtvaardigde coulance zou vinden.

ik ben toch bang dat het niks meer wordt met deze go.

die mapshare data heb ik ook mijn grote twijfels over. heb daar ook navraag bij tt over gedaan m..b.t. de eventuele mogelijkheid tot manipulatie daarvan door kwaadwillenden, maar heb daar nog geen antwoord op gekregen. daar is deze ellende m.i. namelijk wel degelijk door veroorzaakt tijdens de update op 30 mei jl.