Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-06-2011 14:31:10
Computers & Telefonie

Muis met of zonder...

Aan mostertpot

"een groot deel van de mensen is nu eenmaal 'behoudend', daar is niets mis mee. maar in dit verband, is het dan niet raar dat de staartloze muis gebruikers hier steeds roepen dat zij niets merken van een minder functioneren van de muis?"

ik weet dat de meeste gebruikers van een draadloze muis geen problemen hebben met een eventuele vertraging van die muis. maar dat is ook niet een gegeven waar ik over val.
het gaat vooral om het kennelijke feit dat veel gebruikers niet met de kabel zelf overweg kunnen en dat verbaast me. ik heb een ruim opgezet bureau (zelf gemaakt) en daar levert de kabel van de muis helemaal geen problemen op. als het allemaal benauwd klein is om op een bureau met een muis met kabel te manoevreren kan ik wat begrijpen. maar er is geen enkel probleem om met de draadmuis te werken en liever met draad dan zonder draad is mijn devies.
dat geldt ook voor draadloze verbindingen in het algemeen (liever bedraad dan draadloos - ook vanwege de veiligheid van de verbinding).
en bedraad betekent ook nog geen probleem met accu's of batterijen; dus minder belasting voor het milieu. maar dat is niet de hoofdreden.
ik erken dat er situaties zijn draadloos te prefereren is maar meestal is dat helemaal niet nodig.
ik gebruik trouwens alleen logitech-muizen en met retoucheren ben ik vaak aan het klikken en schuiven maar dat gaat echt perfect met een kabel.