Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-06-2011 13:14:11
Voeding & Gezondheid

Wat is goed frituurvet?

Wat ik mis bij de vorige reakties dat is de tip met de tweede frituurpan!

nl :door slechts 1 fituurpan te gebruiken en hier zowel frietje,s alsmede gepaneerde proukten evenals frikandellen cq,hamburgers in het zelfde vet te dompelen is om krokante patatje,s te verkrijgen een ramp.
de paneerresten vallen nl onder in de pan en gaan bij de volgende keer opwarmen verbranden en vernielen daarbij het schone vet
ik frituur al jaren met dubbele pannen en daarbij gebruik ik in pan 1 het nieuwe vet voor de frietje,s en na enkele keren gaat het vet van pan 1 naar pan 2,en daarin frituur ik gepaneerde produkten alsmde hamburgers etc.
voor een paar tientje,s heb je bij kruidvat of aktion een redelijke pan en die is dan ook gelijk voorzien van een mandje,waarmee je de gefrituurde produkten snel en zonder noemenswaardig te morsen uit het vet krijgt.