Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-06-2011 13:14:13
Voeding & Gezondheid

Wat is goed frituurvet?

Skyjack schreef op woensdag 22 jun 2011, 16:09: ik frituur altijd in doodgewone zonnebloemolie, huismerk supermarkt. kost geen drol en ik vind met name de patat er altijd erg lekker kanpperig uitkomen. ook de geur vind ik prima te doen. gaat overigens vrij lang mee vind ik, ligt er natuurlijk wel aan wat je precies frtituurt. veel gepaneerde dingen vervuilen je frituur erg snel, maar als je het bij patat of frikandellen houdt dan doe je er erg lang mee

ik heb ook eens gefrituurd met zonnebloemolie. wat een vieze pan krijg je daar van, het koekt allemaal aan en heb de pan weg moeten doen. die was niet meer schoon te krijgen. ik gebruik al jaren de vloeibare diamant in grijze fles en die is prima. met die van aldi heb ik geen ervaring al is die een stuk goedkoper dan diamant, of die van aldi net zo lang mee gaat weet ik dus niet.