Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

inekel1953
inekel1953 - 24-06-2011 17:55:36
Geldzaken & Recht

C.a.k.

Fisbel, aardig dat je poogt uit te leggen dat de mensen van het cak hun werk goed doen en de klanten het allemaal maar niet begrijpen. natuurlijk zal dat ook wel voorkomen, toch de grootste fouten worden gemaakt bij het cak.

het is inderdaad van de zotte zoals het cak werkt en deze organistatie gaat ervan uit dat de klanten de problemen moeten oplossen.

mijn moeder had zorg nodig, en kreeg daarvoor hulp in de huishouding. hiervoor zou zijn dan elke de vier weken een rekening ontvangen. er werd verteld, doordat ze als nieuwe klant kwam dat het enige weken kon duren voordat de eerste rekening zou komen, het kon dan wel eens i.p.v. 4 weken 6 tot 8 weken worden of mijn moeder daar rekening mee wilde houden, door geld te reserveren. er werd toegezegd dat de periodes daarna wel goed verlopen.

dit gebeurde niet, ontelbare keren cotact gezocht op verschillende manieren, ook door verschillende mensen.
wel mijn moeder heeft precies 1 jaar moeten wachten voordat de eerste rekening kwam, met de boodschap om binnen 14 dagen een enorm groot bedrag te moeten betalen. daarna kwamen de rekeningen wel bijna iedere 4 of 8 weken, in dat geval moest er ook meteen dubbel worden betaald, toch de achterstand die er vanaf het begin was, is altijd gebleven.

dat mijn moeder kwam te overlijden, moest alles geregeld worden, dingen worden af gezegd en de betalingen werden ook in orde gemaakt. na een half jaar, kwamen er nog steeds rekeningen van het cak, het was nog steeds over de periode dat ze leefde.

dit is al 7 jaar geleden dat mijn moeder is overleden en het cak werkt dus nog steeds laks of lakser.