Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
anzepanz - 24-06-2011 20:21:25
Huishouden & Energie

Blikjespers

Hallo vladja,
het is voor ons allemaal een probleem om van je afval af te komen. bij ons wordt het huisvuil "gesorteerd" opgehaald. we hebben een groene container voor restafval, een container voor oud papier, de bekende oranje plastic zakken voor plastic, kleding kan naar rommelmarkten/kledingcontainers, glas naar de glascontainer en niet onbelangrijk(!!!) met het boodschappen doen kun je er natuurlijk al van te voren rekening mee houden, want je koopt het uiteindelijk toch zelf in?!?!?! je moet er tegenwoordig zelf best wel veel voor doen hoor!
wij zijn met 3 personen + 3 huisdieren en onze grijze container is na 2 weken voor 3/4 gevuld. en wat te denken voor glazen flesjes (bier) (= statiegeld) plastic flesjes van frisdrank kunnen onbeperkt in de oranje afvalzakken voor plactic (al zet je er 10 aan de stoep) ik denk dat door ons gedrag aan te passen aan de huidige gang van zaken het probleem al een eind is opgelost!!
ik hoop dat je er wat aan hebt, succes ermee!
groeten van anzepanz