Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vladja
vladja - 25-06-2011 12:15:17
Huishouden & Energie

Blikjespers

Patdes,

die ondergrondse vuilniscontainers bij flats etc. zijn voorzien van een sleutel. soms worden ze gekraakt en kan iemand zonder sleutel er ook dumpen, maar dan moet je wel weten waar en snel zijn anders zijn ze weer gemaakt. de dichtsbijzijnde is trouwens meer dan een kilometer verder op.

op dit plan hebben een heleboel gezond van lijf en leden-ambtenaren in het bezit van een auto volgens mij lang zitten broeden. je krijgt 1 bak met een vaste op straat gemarkeerde leegplaats met jouw nummer erop. de goede bak die daar op de juiste wijze staat opgesteld wordt geleegd en de rest niet. aan alle kanten dichtgetimmerd.

ik "mag" nu ook met mijn zwaardere bak naar het eind van de straat gaan lopen om de bak neer te zetten, terwijl nu (nog) de kluster van bakken van 8 buren, in overleg met die buren, bij mijn huis is.

vladja