Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-06-2011 17:56:32
Voeding & Gezondheid

Wat is goed frituurvet?

Engelandvaarder schreef op zaterdag 25 jun 2011, 17:00: janton, het ging over: wat zijn jullie ervaringen met frituurvet. en nu heeft u het ook al over iets anders met börgermeister: dichtslibbende aderen. ben dan niet de enige die behalve antwoord geeft ook een zijpad bewandelt, toch?

ik maak volgens mij nooit aanmerkingen (hooguit opmerkingen) over het bewandelen door anderen van zijwegen of -paden. dat is vaak ook niet te vermijden...
ik vraag me even af of ik degene ben tot wie je je wilt wenden. ik zag voor wat dit onderwerp betreft toch dat we elkaar niet hebben afgevallen (integendeel).
leg eens wat uit want ik heb helemaal geen kritiek geleverd op het gebruik van het woord aardappel.
en als ik schrijf over dichtslibbende aderen (veroorzaakt door verkeerde vetten/olien) dan is dat in het kader van de morele plicht van een ieder om een ander (die kennelijk geen weet heeft) op de hoogte te stellen. het kan uiteraard zijn dat men daarvan niet gediend is. er zijn namelijk ook mensen die met hun gezondheid spotten.
maar als je nog ergens mee zit: geef dat dan even aan.