Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mostertpot
mostertpot - 26-06-2011 10:58:53
Vrije tijd & Tuin

Duimen omlaag

[quote=stacey schreef op zondag 26 jun 2011, 10:48][quote=vladja schreef op zondag 26 jun 2011, 10:43]er zijn hier veel discussies over gevoerd. net als over het hele puntensysteem. opnieuw nog weer een discussie starten lijkt mij nutteloos. zoek eens op: duimen en op punten etc.vladja

dat is volgens mij juist het probleem, er valt niets terug te zoeken, al die discussies zijn zo van de site geveegd dus elke keer denkt iemand dit onderwerp voor het eerst aan te snijden daardoor.....

beste stacey en vladja, jullie mogen dan hier al de nodige tijd rondhangen, na jullie zijn veel mensen gekomen die niets afweten van de discussies hierover en, wellicht net als ik, ook eens mee willen praten over het onderwerp. bovendien als iets vaak genoeg wordt aangekaart, heb je kans dat de redactie ook eens op het hoofd gaat krabbelen en hierin mee gaat denken.
maar hoe dan ook, moet ik zeggen dat ik jullie enorme bijdrage op dit forum erg waardeer, ook al ben ik het lang niet altijd met jullie eens.