Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mostertpot
mostertpot - 26-06-2011 18:55:08
Vrije tijd & Tuin

Duimen omlaag

Een tip voor mensen die geen groene vingers hebben maar wel groene duimen willen: meld je aan met de pc van je partner, met je laptop, met je pda en je i-pod en alles wat een ip-adres heeft, maar wel steeds met een andere alias en naam en uiteraard ook steeds een ander e-mailadres(kan je gratis krijgen bij o.a. google) dan kan je jezelf steeds groene duimpjes geven, zelfs als de antwoorden uit een gewone duim zijn gezogen.
de groene duimen zeggen niets over de kwaliteit van de antwoorden of van het betreffende lid. soms zie ik lieden met heel veel sterren, die alleen maar inhoudsloos leuteren. waarschijnlijk omdat ze aan een stoel gekluisterd zitten en verder weinig of geen sociale contacten hebben. zelf menen ze dat die sterren voor kwaliteit staan. het is net als die man die voor 40 jaar trouwe dienst een lintje krijgt. de dom om eens van baan te wisselen om zijn horizon te verbreden, vastgeplakt achter zijn bureautje zijn leven uitdienen, met als hoogtepunt een koninklijke onderscheiding. die krijg je hier als je dus 7 sterren hebt.
zo dit is weer goed voor een paar rode duimen. de discussie levert mij niet op waarop ik hoopte: mensen met weinig sterren die hierover mee wilden denken. ook toch weer persoonlijk hakketakken naar elkaar, wat dus het tegenovergestelde beeld van kwaliteit oplevert.
maar in ieder geval bedank ik allen die tot zover meededen.