Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

birdies
birdies - 26-06-2011 19:09:58
Vrije tijd & Tuin

Duimen omlaag

...........de discussie levert mij niet op waarop ik hoopte: mensen met weinig sterren die hierover mee wilden denken..........

waarom zouden mensen met veel sterren niet mee mogen denken? als dat niet de bedoeling was, had je dat beter even aan kunnen geven in je openingstopic.

bovendien heeft een discussie over duimen nog weinig zin, aangezien door de redactie allang besloten is dat duimen gedoe af te schaffen, waar overigens ook iedereen in de 'expert' (let wel, ik zet het woordje expert expres tussen aanhalingstekens) top 5 volledig achter staat.

dit topic zal morgen trouwens verdwenen zijn, want discussie over het functioneren van de site wordt door de redactie niet op prijs gesteld.