Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

no
nora - 26-06-2011 19:11:04
Geldzaken & Recht

Vader overlijd in het buitenland

[quote=bosbess schreef op zondag 26 jun 2011, 18:01]nora, hoe weet je dat de vader is overleden? dat moet je toch van iemand hebben gehoord? die zal dan toch ook wel weten waar en hoe en waar hij officieel woonde? ook bestaan er sites waar je personen kunt zoeken.
ja, de vader is overleden en begraven. laatste adres is ook bekend.
er zijn, volgens mij ook mensen (familieleden?) die gegevens hebben, maar dat is een ander verhaal en ik hoop bij deze dat de beantwoording hier nu niet meer op verder gaat.

[quote=marcel75 schreef op zondag 26 jun 2011, 17:10]nora,

overigens vraag ik me af of de vader ooit wel het gezag heeft gehad en/of de vader wel daadwerkelijk uit de ouderlijke macht is ontzet. het niet betalen van alimentatie is daar niet voldoende voor. je wordt alleen uit de ouderlijke macht ontzet als er gevreesd moet worden voor het leven van het kind.

aan marcel wil ik antwoorden dat de vader het kind wel heeft erkent en in de eerste jaren ook het gezag heeft gehad met moeder, maar de moeder heeft op haar verzoek, enige jaren geleden,het gezag gekregen, daar zijn gerechtelijke papieren van.
ik snap bovendien niet waar deze discussie nog omver gaat ,als mijn gegevens in twijfel worden getrokken.

iedereen hier mag dnekne wat hij/zij wil, maar ik hoop dat de vraag die ik heb gesteld en de gegvens die ik heb gegeven verder niet in twijfel wordt genomen.