Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 27-06-2011 23:12:19
Voeding & Gezondheid

Prijzen scheermesjes

[quote=engelandvaarder schreef op maandag 27 jun 2011, 19:12]
stacey, dit ben ik niet met je eens omdat de vergelijking mank gaat. wij vrouwen hebben tot een bepaalde periode verband nodig; dat gaat over terwijl mannen moeten blijven scheren tot.....ja in de eeuwigheid. vindt de vraag best interessant (als vrouw) om de mening van de heren te lezen plus hoe het goedkoper van.

gaat niet mank hoor, probeer jij gedurende die jaren als vrouw dan maar eens 1x per maand `ongeschoren` de straat op te gaan ;-)
geen probleem voor een man.......

scheren is een feitelijk een keus, geen must.........

maar het is nogal simpel, is er vraag stijgt de prijs of is of blijft hij hoog, naar dit soort dingen is altijd vraag dus kunnen ze vragen wat ze willen feitelijk, zolang we het (moeten) kopen...
of de grondstof of maakprijs laag is maakt niets uit, verkopen doen ze het wel dus waarom 10 % winst maken als je ook 20% of meer kunt pakken.............zolang je het verkoopt.........it`s all about the money....

als iedereen z`n baard/snor/haar nu eens jaar ofzo laat staan dan kun je ze volgend jaar kopen voor een bodemprijs ;-)