Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vr1944
vr1944 - 28-06-2011 10:20:07
Computers & Telefonie

Defecte iphone 1 dag oud niet in te ruilen

@ikbenik

wat een onzin allemaal.dat je een en ander persoonlijk opvat kan ik niet helpen,maar ik ben vrij om hier mijn mening te geven over winkeliers die een artikel dat bij het verlaten van de winkel niet wil omruilen.maar zoals ik al schreef bij een goede zaak gebeurt dat gewoon wel.je dreigementen neem ik met een korreltje zout,want ik schrijf nergens dat je beunhaas bent ,want dan had er jij bent jij bent een beunhaas gestaan.te .bij telefoonkopen.nl had ts wel een nieuwe telefoon meegekregen.

=ikbenik schreef op maandag 27 jun 2011, 20:03:=vr1944 schreef op maandag 27 jun 2011, 19:51: als jij een artikel dat bij het verlaten van de winkel al defect is niet wil omruilen ben je in mijn ogen een beunhaas.dat soort zaken hoor je met de fabrikant op te lossen en niet over de rug van een klant=ikbenik schreef op maandag 27 jun 2011, 19:37:=vr1944 schreef op maandag 27 jun 2011, 17:54: @ikbenik, ben beun de haas,

dit is echt een zeer zware beschuldiging die nergens op slaat.

in mijn ogen ben je gewoon een verwende blaag die gewoon een winkelier afzeikt als hij in zijn recht staat.

en wat jij in jouw ogen vindt wilt nog niet zeggen dat je daarmee de in de recht staande winkelier moet beschuldigen van beunhazen. dat recht heb jij niet, besef dat heel goed!!!!

als jij zo doorgaat, kan ik je zelfs vervolgen voor smaad en laster.