Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-07-2011 21:52:55
Huishouden & Energie

Roestig bestek uit vaatwasser

Beste frieda,

zou het dan toch aan siemens liggen? het is echt een raadsel en men doet het af als zou het aan het bestek liggen, afwasmiddel (wel zout, geen zout, combiblokjes, alleen basic zeeppoeder), de deur te laat open doen etc., maar het is toch raar dat dat in de oude afwasmachine geen problemen gaf. bovendien hebben wij diverse soorten kwaliteitsbestek geprobeerd en er komt op alle messen uiteindelijk roest.
ook propjes zilverfolie meewassen helpt niet om de roest te voorkomen.
jouw reactie dat je met miele nergens last van had, sterkt mij in mijn eis dat de keukenleverancier de afwasmachine moet ruilen voor een miele.
ik heb zoveel pech met en verdriet van deze nieuwe keuken dat ik wel van de daken zou willen roepen: koop nooit een keuken bij küchenland ekelhoff, bentheimer str. 259, d 48529 nordhorn!!