Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-07-2011 10:58:34
Computers & Telefonie

Waarde van thuiswinkelkeurmerk? smartgamer

Carladewith schreef op maandag 4 jul 2011, 10:43: nou smartgamer oftewel randy bais leert niet veel van deze klanten. ik voel me ook aardig genomen door deze man. wij hadden een product bij hem gekocht, helaas had mijn man de orderbevestiging niet bekeken. daarop stond de fout al. we kregen dus een product die voor de xbox bedoeld was in laats van de wii versie.
gelijk gekeken op de site, en wat we betaald hadden was voor de wii versie product. die we ook wilde. de xbox versie was zo een 10,00 duurder. dit bij randy gemeld veranderde hij gelijk de prijzen. zodat de fout de onze leek. na wat contact zouden wij de verkeerde versie routuneren( op mijn eigen kosten gedaan) en zou hij de goede versie naar ons sturen. tot op heden niets gezien. ik heb heb tot gisteren de tijd gegeven om het in orde te maken of het geld terug te storten maar helemaal niets. nu neem ik contact op met het thuiswinkelkeurmerk. ga ik morgen aangifte doen bij de politie.
wat een gedoe allemaal. maar ik moet wel vindt ik , want anders worden anderen ook de duppe.
mijn kinderen hebben het van hun spaargeld gekocht en ik vindt het schandalig. ik hoop dat mijn kinderen hun geld alsnog terug krijgen. want het product hebben ze het liefst ze kijken nog steeds iedere dag uit naar de postbode en andere bezorgers. ik hoop op geld terug want als er iets met het spel aan de hand is ben je weer de lul.
heb best wel geprobeert in die jongen te geloven maar mijn begrip is op. mensen kijk uit waar je bestel is nu mijn motto, terwijl ik vroeger overal bestelde zonder problemen. randy je maakt de hele internet verkoop kapot zo, mensen worden steeds argwanender. bedankt

een webwinkel heeft 30 dagen de tijd om het geld te retourneren volgens de wet koop op afstand. u moet dus deze termijn ook respecteren voordat u terecht aangifte bij de politie zou doen.