Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jaapje_1
jaapje_1 - 04-07-2011 13:58:35
Vrije tijd & Tuin

Last van klimop planten buren

De buren mogen geen onredelijk overlast veroorzaken waar mijns inziens wel sprake van is in het geval van een snelgroeiende klimop die uw terrein op komt. u moet de buren de mogelijkheid geven dit probleem op te lossen, doen ze dat niet dan kunt u dat zelf doen.

een tweede punt wat de hoek om komt kijken is dat de plant tegen de schutting geplaatst is, dit mag alleen in onderling overleg aangezien de wet bepaalt dat er binnen 30 cm van de erfgrens geen zaken gebouwd of geplant mogen worden, op basis daarvan zal de klimop moeten verdwijnen mocht u er in goed overleg geen oplossing voor verzinnen.

ga voor de onderlinge vrede aub eerst even in overleg met de buren, onder het genot van een kop koffie/thee is er meestal al veel te regelen.