Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-07-2011 13:59:36
Computers & Telefonie

Waarde van thuiswinkelkeurmerk? smartgamer

Beste carla,

we begrijpen dat het voor u heel vervelend is dat uw kinderen niet direct konden gaan spelen toen u na 1/2 werkdagen uw bestelling ontving. daarom is het ook begrijpelijk dat u geƫmotioneerd reageert. echter, als u bij ons een spel voor de xbox 360 bestelt, dan ontvangt u natuurlijk ook het betreffende spel voor de xbox 360. dat u hem voor de xbox 360 heeft besteld staat ook aangegeven bij de orderbevestiging (order 1264) die u heeft gekregen. dit is een automatisch bericht en wij kunnen dit daarom ook niet aanpassen. we vinden het daarom te betreuren dat u nu aangeeft dat wij hierover niet de waarheid zouden spreken.

wij hebben u naar aanleiding van het verkeerd besteld product de mogelijkheid gegeven het product om te wisselen voor het product van uw wens. u heeft van deze mogelijkheid gebruikt gemaakt, want wij hebben het product retour ontvangen. wij hebben het product dat u feitelijk wilde bestellen afgelopen vrijdag ontvangen van onze leverancier. wij zullen vandaag uw bestelling guitar hero warriors met gitaar (wii) naar u opsturen. u zult de bestelling in ongeveer 1 tot 3 werkdagen ontvangen. we horen graag een bevestiging van ontvangst.

mvg,

randy bais
www.smartgamer.nl