Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-07-2011 20:00:15
Vakantie & Reizen

Kanalen in noord-frankrijk

Ja, als kanovaarder heb ik daar uiteraard gekeken maar........... die hebben het veel te vaak over dagtochten over beken en rivieren en bij meerdaagse kanotochten ontbreken veel te vaak info's over trein/busverbindingen terug naar het beginpunt omdat men meestal ervan uit gaat dat vervoer al geregeld is (groepen).
1 beek (de rur) dat richting nederland stroomt heeft wel een stuk kort stukje tussen heimbach en ober-maubach dat fraai is , maar ook daar is het de vraag hoe het staat met de waterstand.
dat is vergelijkbaar met het probleem semois, een prachtige (niet te brede) rivier dan bij normale waterstand vanaf florenville mooi te bevaren is maar geeft bij bouillon het probleem van over te moeten dragen.
hoe het daarna is weet ik niet maar lijkt mij ook erg fraai te varen (google earth).

kortom, als kanovaarder zoek ik nu de stukken bovenstrooms saône en doubs.

en voor wie naar het zuiden gaat raad ik aan om via charleroi-reims richting st dizier te gaan en als rustplaats eens het meer van du der chantecoq aan te doen = zandstrand-douches-toiletten en goed zwemwater(presque ill) ---te lui om de coördinaten nu door te geven/schijf bijna vol dus geen downloadmogelijkheden meer.