Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bosbess
bosbess - 05-07-2011 12:45:29
Computers & Telefonie

Uitzendinggemist.nl

Op mijn vraag over stofzakloze stofzuigers heb ik om iedereen verdere moeite te besparen nog dezelfde dag gemeld dat ik, gewapend met de kennis van de eerste antwoorden, inmiddels een stofzuiger had aangeschaft. nu, vier dagen later, blijven ondanks diverse opmerkingen van mij en andere bezoekers de nodeloze reacties binnenstromen.

op bovenstaande vraag wil ik nog steeds heel graag antwoord hebben! maar het blijft stil. is er dan niemand is die het antwoord weet? heeft ook niemand dezelfde ervaring? en is er dan misschien een persoon die weet hoe ik in contact kan komen met de makers van de website www.uitzendinggemist.nl, zodat ik dáár mijn vraag kan stellen?