Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zo
zoeker - 06-07-2011 16:23:10
Voeding & Gezondheid

Gevoeliger tanden met sensodyne repair & protect?

Nou xoxo, je hebt me aan het denken gezet....
ik poets mijn tanden namelijk redelijk "droog", dwz ik maak mijn borstel nat, doe er pasta op en poets daarmee mijn tanden, waarna ik spoel.

als wat jij vertelt over het watervrij zijn van deze tandpasta klopt, dan kan het zomaar zijn dat ik een enorme concentratie van de werkzame stoffen op mijn tanden smeer, omdat ik zelf ook geen water toevoeg. waarschijnlijk ben ik sowieso gevoelig voor de stoffen -ben ik voor veel dingen- en die combinatie uit zich in de pijn aan mijn tanden bij opbrengen. de pijn zat immers niet in de aanhechting met het tandvlees.

hoewel ik nu geen tandvleespijn heb, heb ik vanmorgen toch maar even gepoetst na eerst mijn mond goed gespoeld te hebben. zodat ik hier even het resultaat kon posten.
wonder boven wonder voel ik het opbrengen nog wel, maar veel minder!
dat was dus een goeie tip. nu nog zaak om mijn tandarts voortaan beter uitleg te laten geven.

druifje, heb je het al geprobeerd, of was je wat afgeschrikt? ik ga het volgende keer dat ik weer last heb zeker weer proberen, maar dan wel eerst goed spoelen en zo ;)

allen bedankt weer!