Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

nb
nbw - 09-07-2011 01:52:26
Vrije tijd & Tuin

Last van klimop planten buren

[quote=gerda2011 schreef op maandag 4 jul 2011, 14:29]dank jullie voor de reacties. ga ik zeker doen jaap. het zijn hele aardige mensen, we lopen de deur niet plat, maar altijd bereid iets voor elkaar te doen. wil er ook absoluut zeker geen ruzie met de buren over, en naar de rechter etc. gaat mij zowieso voor zoiets veel te ver. dat is het mij niet waard. ik ga een goed momentje pakken en misschien beseffen ze wel helemaal niet dat ze hun eigen woning en schuur er ook mee schaden. wat die troep groeit echt door alles heen.

hoi je wilt geen gezeur en gedoe met je buren en toch vraag je hier om advies opdat je "die troep" zat bent. en je je druk maakt over erfgrenzen en rechten. een klimop schaadt niets. dat zijn meningen/geruchten. je kunt zelfs het tegendeel beweren. een muur met klimop isoleerd en onttrekt vocht en zijn prima nestplaatsen voor vogels die je tuin ontdoen van allerlei andere overlast.

begrijp je vraag echt wel . je plaatst een schutting en dan moet jezelf burengroei weghalen en dat is vervelend. strijdend verlies je altijd.