Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bosbess
bosbess - 09-07-2011 07:53:53
Computers & Telefonie

Nieuw tabblad openen voor dezelfde site

Bedankt allebei. na enig zoeken kan ik met de ctrl-suggestie goed uit de voeten. maar... dit werkt niet als ik gewoon terug wil naar de vorige pagina.

bv. ik wil op een website een email sturen. vaak moet je dan van alles invullen op een formulier en dan kan je je vraag of opmerking plaatsen. maar stel dat ik halverwege nog even iets wil opzoeken op de vorige pagina. dat kan niet, want daar bestaat geen link voor. klik ik op de terugpijl linksboven, dan ben ik het geschrevene kwijt. open ik een nieuw tabblad, dan verschijnt de pagina "about tabs", maar de terugpijl is verdwenen.

ik heb tijdens het schrijven van dit antwoord nog geprobeerd om met ctrl op de terugpijl te klikken, maar toen ging het gewoon naar de vorige pagina en was ik mijn antwoord weer kwijt. kortom, ik ben een heel eind op weg, maar weten jullie hier ook een oplossing voor?