Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ridder_1
ridder_1 - 13-07-2011 13:43:41
Huishouden & Energie

Muren witten

De inhoudstoffen in het wasmiddel worden geactiveerd als ze met vocht en water ( latex=verf op waterbasis ) worden overgeschilderd en "slaan door" . dit kan al binnen enkele dagen maar ook nog na enkele maanden.
u dient de vlekken voor te behandelen met een syntechische verf, deze isoleren deze plekken. u kunt hierbij denken aan syntetische (reukarme) muurverf, grondverf op terpentinebasis, sneldrogende wegenwerf of zelf met haarlak !!.
wel dient u altijd minimaal 2 lagen aan te brengen dat u - microscopisch - gezien de pieken en dalen in de ondergrond goed isoleert, anders komt het in contact met latex er weer door heen. veelal is 3 dagen of meer al beter zodat de vlekken er al niet meer door heen schijnen.
goede producten zijn hiervoor o.a. van alabastine (lees goed de instruktie) en in verfgroothandel o.a. keller-grund van vista, maar " gewone" goedkope syntetische grondverf van de bouwmarkt is al voldoende. voor de dekking is een witte isoleer al beter te gebruiken dan een transparante isoleer

succes !!