Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

nb
nbw - 15-07-2011 02:05:14
Garantie & Verzekeringen

Dekt wa verzekering ook gezinsleden onderling?

We zijn tot een verzekeringsvolk gemaakt als consument . alles lijkt in de campagnes gedekt maar heel vaak blijkt dit toch niet zo simpel te zijn . heb assurantie b-diploma en mag iedereen gekwalificeerd verzekeringen verkopen als ik me laat inschrijven als tussenpersoon. en ik had uitstekende rapportcijfers. wat ik poog te zeggen dat klanten denken dat alles is verzekerd en dat verkopers er alles aan doen dit gevoel te bevestigen middels reclames en mooie woorden.

de basis van verzekering en alle regels zijn vastgelegd in diverse wetten. de basis is eigenlijk dat mensen premie betalen voor totaal onverwacht onheil van buiten.

natuurlijk kun je je bril wel vergoed krijgen, maar dan moet je een rechtszaak beginnen tegen een 1,5 jaar oud eigen kind.kansloos en zinloos. het is normaal dat kinderen van 1,5 brillen kunnen grijpen en vernielen. zoiets is moet je weten .