Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 16-07-2011 13:27:21
Geldzaken & Recht

Cadeaukaart

[quote=bosbess schreef op zaterdag 16 jul 2011, 12:59]het is best mogelijk om daar iets op te vinden, bv. dat je iets moet bijbetalen, afhankelijk van de prijs die het artikel of het arrangement op dit moment heeft. of dat na een jaar de waarde van de bon met zoveel procent vermindert.

dat werkt niet zo met dit soort arangementen, de overeenkomsten met de aanbieders zullen ook niet oneindig bestaan en aanbieder wellicht ook niet.
zitten ook workshops bij die lopen veelal ook geen jaren ....

maar het is nogal simpel, er staat een datum op
als je een worst koopt die een maand houdbaar is en je wil hem een jaar later opeten heb je ook pech en ben je ook je geld kwijt...............
zie het verschil allemaal niet zo dus om bedrijven te ` verdenken` hier een meevaller uit te halen vind ik onzin, kopers of krijgers van de bon zijn gewoon laks...............jaar is lang zat om iets te regelen.