Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

th
theodorusme - 18-07-2011 14:32:57
Computers & Telefonie

Waar zijn al mijn muziekbestanden gebleven?

[quote=ltmvz schreef op zaterdag 16 jul 2011, 20:49]geachte edrick3,

neen, ik bedoel deze: http://orlando.radio4.nl/. het is dus niet mijn bedoeling om de muziek te beluisteren, maar dat is (helaas) wat er gebeurt.

heeft u nog een idee waarom ik de radio 6 gadget niet zie en u wel?

de flash player is volgens mij niet te verwijderen omdat hij onderdeel uitmaakt van google chrome. ik heb google chrome ook al verwijderd en opnieuw geïnstalleerd om de flash player in een andere bladeraar te proberen, maar het helpt allemaal niets. ik heb ergens gelezen dat het komt doordat de flash player 32-bits werkt en de computer 64-bits. maar de eerste 2 maanden dat ik deze laptop had deed het probleem zich niet voor. ik ben wel overgestapt van mcafee naar avira; misschien ligt het daar aan (?).

ik heb geprobeerd om op de aangegeven site de muziek te downloaden. met mijn std. browser firefox begint de muziek af te spelen en niet te downloaden. met ie (internet explorer) echter kun je met de rechter muisknop op klikken en in het dan verschijnend menu kiezen voor waarna u de juiste map kunt opgeven waar het mp3-bestand moet worden opgeslagen. als dat met die rechter muisknop in chrome niet lukt, kunt u het dus met ie doen. succes ermee.