Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

börgemeister
börgemeister - 19-07-2011 02:16:24
Elektronica & TV

Ziggo televisie nieuw abonnement per 1 september 2011

[quote=marijn28 schreef op maandag 18 jul 2011, 21:13]zolang er geen concurrentie op de kabel is moet ziggo zich gewoon houden aan advies van programmaraad. analoge klanten die helemaal niet digitaal willen of daar geen geld voor hebben zijn nu de dupe, en hebben door de monopoliepositie van ziggo op de kabel geen uitwijkmogelijkheid. en jajaja blijkbaar moet ziggo ruimte maken om zelf meer te verdienen met speciale akties,zoals eenmalig een voetbalwedstrijd kopen,of pakketten zo samen te stellen dat je wel een ekstra pakket erbij moet om te zien wat je wilt.
ziggo vertoont gewoon de kenmerkende arrogantie van de monopolist!!!.


je moet wel (helaas) met de tijd meegaan: wie schrijft nog brieven met een schrijfmachine? carbonpapier is dat er nog? de evolutie van het televisietoestel: van energievretende lampbuizen naar volwaardige energiezuinige elektronica! van 12" (enkel)zijdige floppies naar usb (3.0) sticks en van vaste 20 mb harddisk naar mobiele harddisk e.d.

zo verdwijnt ook het aanbod analoge televisie en radio op termijn.

wij kunnen niet meer om de digitale televisie en radio heen. kwaliteitsverbetering!