Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gr
groenoor - 19-07-2011 17:45:21
Auto & Vervoer

Fiets op marktplaats gekocht

Hoi allemaal,

het was absoluut niet mijn bedoeling om een discussie te ontketenen of iets dergelijks, ik had gewoon een vraag. in dit geval is het al opgelost gelukkig maar ik denk dat veel meer mensen met deze vraag zitten, wat als je via mp wordt opgelicht?

ik moet ook zeggen misschien heb ik niet goed gekeken maar op mp zelf wordt er helemaal niks over gezegd.

even een korte update: gelukkig was er niks mis met de fiets ik heb hem vandaag laten nakijken bij een echte fietsenmaker. achteraf gezien vertelde de fietsenmaker mij dat die man die ernaar had gekeken er echt geen verstand van heeft. het was trouwens iemand die kwam kijken naar die fiets of hij hem misschien wou kopen en hij vertelde dat hij veel verstand van fietsen had. de fietsenmaker zei dat hij waarschijnlijk mij bang probeerde te maken (wat gelukt is...) om wat van de prijs af te krijgen (wat niet gelukt is).

ik kwam terecht bij een erg vriendelijke fietsenmaker die voor een pak gevulde koeken ;) de spaken heeft aangedraaid en de versnellingen anders heeft afgesteld, nu zit er gelukkig geen bochel meer in. maar ik weet wel dat ik voortaan altijd iemand meeneem die verstand van fietsen heeft...

inmiddels heb ik trouwens een andere fiets (wel tweedehands) gekocht bij een fietsenmaker, (de fiets waarover werd gesproken was te klein voor mij :)) want deze fout maak ik geen tweede keer!

nogmaals bedankt voor al jullie reacties en ik heb er wel echt wat aan gehad, gelukkig is het nu goed afgelopen!

groetjes!