Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 27-07-2011 13:15:54
Elektronica & TV

Oplichting internet

Beste hans,

het lijkt mij dat u pech heeft. op desbetreffende site staat het volgende:
"inprover satellietwinkel - wij zijn momenteel gesloten - excuses voor het ongemak"

als ik naar het kvk nummer kijk, lees ik het volgende:
naam: improver
vestigingsadres: einsteinstraat 67
vestigingsplaats: 1446ve purmerend
kvk-nummer: 36049758
vestigingsnummer: 000003593541
soort inschrijving: hoofdvestiging
status: uitgeschreven uit het handelsregister

(een oude naam van dit 'bedrijf' is: 'ronald improver'. ook op einsteinstraat 65 te purmerend staat niets ingeschreven. telefoonnummers van improver: 0299-460753 en zijn 06-nummer zijn afgesloten.).

dus ik vermoed dat het al eerder genoemde 'momenteel' nog heel lang zal duren..... waarschijnlijk komt er aan dat 'momenteel' geen eind meer, althans niet onder deze naam. en die zogenaamde 'excuses', tja . . . dat is een formaliteit, meer niet. daar zal hij/zij wel niets van menen.

het volgende stond ook op desbetreffende site:
" we houden het klein, professioneel, informeel, gezellig, en zeker niet als laatst ook eerlijk! improver staat bekend om zijn service en support. iedere klant zal dit voor ons beamen. daarom zijn wij ook dé specialist van noord holland geworden in deze branche! improver is een speciaalzaak waar u echt kunt kiezen tussen low budget systemen en a merken. m.a.w. u kunt het bij ons zo duur maken als u het zelf wilt! wat uw keuze ook zal zijn, wij garanderen dat uw aanschaf jarenlang kijkplezier geeft!"

tja, het is maar wat je "klein, professioneel, informeel, gezellig, en zeker niet als laatst ook eerlijk!" noemt. . . . . .

en wat dacht u van: " iedere klant zal dit voor ons beamen." op zich is dat al een keiharde leugen !! dat blijkt nu wel. en als deze persoon altijd reageert zoals bij u, dan houd je ook geen enkele 'klant' over.

ik vermoed (weet het wel zo goed als zeker) dat dit heerschap (het zou uiteraard ook een 'dame' kunnen zijn) met de welbekende 'noorderzon' vertrokken is.

maar goed, u heeft tenminste nog iets. mogelijk zijn er andere 'klanten', die helemaal niets ontvangen hebben en wel hun geld kwijt zijn. beter een half ei, dan een lege dop. . . .

gr. hutch