Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tdehond
tdehond - 27-07-2011 13:31:47
Geldzaken & Recht

Creditcard gestolen

[quote=nbw schreef op woensdag 27 jul 2011, 01:56]wens niemand te veroordelen hier maar leg mij aub eens uit wat een creditcard toevoegt aan de wijze van betalen.je betaald ervoor en in europa heb je er niets extra's mee anders dan ellende. en wellicht heb je hem gratis verkregen als speeltje. ook al ken je alle valkuilen uiteindelijk betaal je zelf de rekening.

credit card
indien je tijdens je reis door spanje gebruik maakt van een huurauto dan kun je niet zonder credit card. de borg van je auto wordt tijdelijk op je credit card gezet en zonder de borg wordt de auto niet aan je overhandigd.

ik lees op een site over http://www.spanjevakantieland.nl/geldzaken.htm">spanje vakantieland
uit onderzoek van betaalkaartenmaatschappij visa europa blijkt dat bijna 800.000 creditcardgebruikers niet weten dat de creditcard voortaan is gekoppeld aan een pincode
ik vraag me dus af of er aldaar nog betaald kan worden met een creditcard zonder pincode en is op deze wijze de diefstal gepleegd bij u.