Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bt
bt2303 - 27-07-2011 14:24:48
Computers & Telefonie

Sony komt met goedkopere playstation 3

De playstation 3 loopt qua verkopen relatief weinig achter op de xbox 360 en zal binnenkort misschien wel meer verkocht zijn dan de xbox 360.
de slechte punten aan de playstation 3 zijn in mijn ogen, dat de playstation 3 in het begin een veel te hoge verkoopprijs had en dat het een minder toegankelijke console is dan de wii en de xbox 360. dit is echter geen probleem voor de gamer. ook zat er weinig verscheidenheid in de spellen die voor de playstation 3 uitkwamen, maar dat hebben ze vrij goed opgelost door middel van de playstation store.
ik vind echter dat sony de klanten beter behandeld heeft dan microsoft en nintendo door de playstation 3 toch meer puur voor games te houden.