Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jaapje_1
jaapje_1 - 28-07-2011 07:51:26
Auto & Vervoer

Tanken op je pinpas en meer geld kwijt?

[quote=discovery schreef op woensdag 27 jul 2011, 23:55][quote=engelandvaarder schreef op woensdag 27 jul 2011, 22:29]oh ja, ik zie het "al". carretje38 had € 164.00 op zijn rekening, sorry, was ik even vergeten. maar carrtje38 heeft wél het recht te doen of te laten wat hij met zijn geld doet, toch? daar heeft wimhemker12 toch niet over te beslissen dat ts dan zijn auto maar zou moeten verkopen?

@ engelandvaarder

ben ik het helemaal mee eens!
ik vind het sowieso raar dat er 150 euro "gereserveerd" wordt.
hier kan je bij tango (ook onbemand) tanken met je pasje en er wordt alleen afgeschreven wat je getankt hebt.

discovery

discovery: dat is niet helemaal waar, ook tango reserveert 150 euro op het moment dat je pint voordat je tankt, direct na het tanken wordt dat weer vrijgegeven.
het heeft meer met de verwerkingssnelheid van je bank te maken of je het ziet of niet, de meeste banken verwerken het in een aantal seconden alleen de nationale trots ing heeft regelmatig vertragingen in het systeem zitten.