Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

es
essie02 - 28-07-2011 21:53:57
Computers & Telefonie

Wie heeft er ervaring met een sim only abonnement?

Klinkt qua internet zeker beter als wat ik nu zo bij hi zie staan in ieder geval.... (toch even de site bekeken). zonde dat je net buiten die verlenging valt ja!

misschien dat ik een nieuw abonnement zou afsluiten net voor die tijd... nieuw telefoonnummer dan wel, maar nog wel de voordelen van de oude abonnementen..
(maar ik bel en sms misschien iets meer dan jij). dat internetten wordt toch wel heel erg veel duurder! (ik zou voor 1000mb dan € 52,50 moeten gaan betalen.. da´s toch heel wat anders dan gemiddeld € 28 over 2 jaar..).
echt jammer dat je er net buiten valt...

hou bij simpel alleen wel goed je afschrijvingen in de gaten.. bij de ouders van een vriendin van me wordt (onterecht!) geld afgeschreven. zij hebben helemaal geen contract met simpel! rek.nr. laten blokkeren.. en vervolgens laten ze weer een bedrag afschrijven via een ander bankrek.nr. van simpel onder het mom van een `eenmalige machtiging..`.... dat is overigens nog steeds niet opgelost... (om simpel van te worden... ). qua klachtafhandeling niet erg best.. (is mijn ervaring dan), maar goed, ook met hi is ´t wel ´s mis gegaan... (maar wel opgelost).
verder met simpel geen ervaring...