Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

orgelmuts
orgelmuts - 30-07-2011 00:09:46
Voeding & Gezondheid

Kalknagels wat helpt echt?

[quote=bosbess schreef op woensdag 27 jul 2011, 16:35]ik ben ermee naar de huisarts gegaan. die schreef een pilletje voor. de kalknagel groeide verder normaal uit en na een aantal keer knippen was het kalkgedeelte verdwenen.

ik heb ook een kalk- of schimmelnagel gehad en eerst aan lopen klooien met nailner, wat geen bal hielp.
daarna ben ik naar de dokter geweest die iderdaad net als bij bosbess een pilletje heeft voorgeschreven.
ik weet niet meer hoe het medicijn heette, maar ik moest het 3 weken lang innemen en daarna wachten tot de nagel was uitgegroeid (duurde ongeveer een half jaar).
ik weet niet wat mycosan is, is dat een smeerseltje of een pilletje?
een smeerseltje zal waarschijnlijk niet gaan helpen en met een pilletje moet je wel even geduld hebben, zo'n nagel is niet zomaar uitgegroeid.
de dokter vertelde me dat kalk- of schimmelnagels van binnenuit ontstaan, dus het heeft niet veel zin om van de buitenkant af er wat aan te doen.
en wat ik eerder zei........het duurt wel een half jaar voordat je resultaat ziet.
succes ermee!