Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

discovery
discovery - 30-07-2011 14:06:04
Elektronica & TV

Hd dvdrecorder neemt niet digitaal op

Ik ben eruit! het kan niet.

voor de serieuze helpers zal ik uitleggen wat mijn bevindingen zijn.

na vele stoeipartijen met kabels, afstandbedieningen en gebruiksaanwijzing ben ik er uiteindelijk achter gekomen dat alle kabels goed waren aangesloten maar dat ik via de instellingen van de dvdrecorder de hd decoder kan aan/uitschakelen. daardoor kan de dvdrecorder bij "aan" corrensponderen met de decoder waardoor deze digitaal zal opnemen, maar als je tegelikjkertijd ook tv wil kijken moet dat analoog. daar schiet je dus niets mee op. als de de instelling op "uit" staat gaat het precies andersom. dus hoe dan ook, het is onmogelijk om tegelijkertijd digitaal tv te kijken en op te nemen. een van beide zal dan sowieso analoog zijn.
de enige mogelijkheid om digitaal op te nemen is geen andere zender te bekijken. maar ja, dan hoef ik het ook niet op te nemen. :-)

ik hoop dat ik het duidelijk genoeg heb uitgelegt en bedank iedereen die hier een serieuze bijdrage heeft geleverd.

groet discovery