Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

er
erky - 30-07-2011 20:48:26
Elektronica & TV

Miele wasmachine

Hoi silly01,

het hoort niet zo te zijn dat een spiksplinter nieuwe machine jouw wasgoed kapot maakt of versneld slijt. over het bijkopen van garantie is al gepraat, dat is overbodig en is een garantie van de winkelier en niet van de fabrikant.

dus waarom niet de andere 50% aan de winkelier gevraagd?

wel even een andere invalshoek. wij hebben ook veel gedonder gehad met juist de washandjes en extra zachte handdoeken. onze wasmachine trok als het ware de lusjes uit de handdoeken en rafelde zo als het ware de zaak kapot. ook wij hadden een nieuwe trommel gekregen en nog een en het hielp geen zier. ook ik heb de monteur zien zwoegen met een doekje en een zachte tissue om te kijken of er een plek in de trommel was met een braampje of haakje.

mijn eigen idee er over is dat als de trommel tamelijk vol geladen is de trommel juist aan het begin van centrifugeren erg kan gaan bonken of slaan en dat de lusjes van de badstof dan bekneld raken in het manchet. mijn idee is dus dat een bovenlader (zoals ik die vroeger had, een zanker) dit nooit zo zou kunnen doen.

als tip kan ik dus aandragen: laadt de trommel niet bomvol en was zware stukken zoals spijkerboeken niet tegelijk met lichte. en in de witwas, meng hoeslakens niet met handdoeken.

succes!