Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

th
thendrx - 01-08-2011 12:04:44
Elektronica & TV

Nordland wasmachine kapot

Ik had precies hetzelfde probleem: nordland wasmachine gekocht in december 2008 bij prijstopper, met 3 jaar extra nordlandgarantie.
vorige maand draaide de trommel vast. naar expert geweest, zei dat dit kansloos was: waarschijnlijk kapotte lagers, want nordland is een flutmerk, aldus de verkoper. enkel verzekeringen via aureka gaan via expert, nordlandgarantie telt niet.

maar...

bel elektrolux (tel 0172-468468), alle machines waarvan het serienummer begint met 914xxxx komen bij die fabriek vandaan en vallen ook onder de garantie van elektrolux. servicemonteur komt, vist er een vastgedraaide sok(!) uit, machine loopt weer prima. en de kosten (95,-) hoefde ik niet te voldoen. was een grijs gebied of het garantie was of niet, maar na volhouden van mijn kant dat het belachelijk is dat de garantie verloopt als de winkel failliet gaat, heeft de monteur het administratief opgelost. top!