Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
mars - 01-08-2011 15:52:44
Computers & Telefonie

Vanzelf typende laptop?

Ik heb een asus eepc , gekocht in nl in januari 2010, en ik kreeg dat probleem met de letter "s".
dan opende ik "kladblok" en dan werden er zo nu en dan rijen/pagina's vol met ss'en "geschreven" . drukte ik zelf op de "s" dan gebeurde er niets ! ik heb uiteindelijk het toetsenbord gedemonteerd en voorzichtig de toets verwijderd maar je komt nergens bij.
geloof dat ik 'm met water heb gespoeld (we hebben hier heel zacht water) dus als je dat ook wilt doen adviseer ik gedestilleerd water te gebruiken, maar nog beter kan je aanspraak op je garantie doen. ik woon ver weg van nl dus garantie was voor mij geen optie. daar ik weet wat ik doe heb ik het met water gedaan en waarschijnlijk voorzichtig met perslucht drooggeblazen. bij mij is het probleem met de "s" over. gisteren na het opstarten, na ruim een maand niet gebruikt, werden opeens alle icoontjes op het bureaublad geselecteerd..... weer een ander vreemd verschijnsel wat uiteindelijk uit zichzelf verdween.