Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

nb
nbw - 02-08-2011 02:31:31
Computers & Telefonie

Veiligheid mijning

Tja en die criminelen worden niet met filmpjes getoond op internet. maar kunnen ongezien hun gang gaan. stel ik vind een mobiel en paspoort met bankpas. en jij hebt je mobiel niet beveiligd en ik lees het wachtwoord. nieuwsgierig als ik ben kijk ik natuurlijk wie je bent financieel. zie ik rijke bankrekeningen dan is de verleiding wel heel erg groot een beetje te plunderen. echter ben netjes opgevoed en zou zoiets nooit willen ook al heb ik zelf niets over elke maand.

bij jouw vraag speelt iets geheel anders. bedrijven bedenken al deze simpele mogelijkheden met apparaten opdat er vraag naar is. consumenten willen dit en willen betalen voor het gemak. maar commerciele bedrijven creeren dit zelf.

15 jaar geleden konden we allemaal prima werken en functioneren zonder mobieltje. toen kon jij nog gewoon veilig internetbankieren bij ing.