Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mrsempel
mrsempel - 16-04-2004 11:53:01
Computers & Telefonie

Ongewenste reclame

Wat je volgens mij bedoelt, is reclame via e-mail, ofwel spam. lastig probleem, waar bijna alle internetgebruikers wel last van hebben of krijgen. de link onderaan de berichten die je bedoelt werkt vaak niet, en over het algemeen wordt het gebruik van die link afgeraden. het is namelijk voor de verzender van de mail alleen maar een bevestiging dat jouw mailadres een geldig/werkend mailadres is!
er zijn programma's die de binnenkomende e-mail automatisch voor je filteren. een goed programma daarvoor is bijvoorbeeld norton antispam. die blokkeert ook nog eensde irritante pop-ups en banners op websites.
met norton internet security ben je helemaal in 1 keer klaar: dan heb je antivirus, firewall en antispam in één pakket voor €79,95. norton antispam los kost €39,95. voor meer informatie: http://www.symantec.nl/region/nl/product/home_index.html