Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bosbess
bosbess - 02-08-2011 12:21:43
Computers & Telefonie

Veiligheid mijning

Birdies, volgens mij gaat het over iets anders. namelijk over internetbankieren. daar moet je inloggen met gebruikersnaam en inlogcode. als je dan zo'n internetmobieltje hebt, kan het daarmee. ik begrijp dat vraagsteller bang is, dat als hij z'n mobieltje verliest, de vinder drie keer fout kan inloggen op de bankrekening en dan kan vragen om de inloggegevens per sms toe te sturen.

ik vind persoonlijk een dergelijke "service" vallen onder "gelegenheid geven". ik kan me wel voorstellen dat er heel voorzichtige mensen bestaan, maar volgens mij verliest iedereen wel eens iets. het kan natuurlijk ook gebeuren dat je laptop bij een inbraak wordt gestolen en dan loop je waarschijnlijk hetzelfde gevaar.

voor mij is het in ieder geval een goede waarschuwing: als mijn laptop wordt gestolen, waarschuw ik direct de bank.