Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-08-2011 13:11:31
Voeding & Gezondheid

Goedkope tomado friteuse

Ik heb vorig jaar een actifry aangeschaft. die zijn duur, maar... je kunt er veel meer mee dan alleen friet bakken. ik had namelijk eerst helemaal geen frietpan omdat ik maar zelden friet maak en ik vind het toch niet zo'n lekker idee dat zo'n pan vet daar maar staat. en iedere keer zo'n ding weer legen.

toen zag ik de actifry, zie

http://www.tefalgezondenlekker.nl/">tefal gezond en lekker.

je bakt friet met één lepel olie. maar ook versgesneden aardappelstukjes, champignons, uien en spekjes. er zit een receptenboekje bij en er staan op tefal gezond en lekker ook recepten. je kunt er hele maaltijden in klaar maken en ik gebruik de pan dus veel vaker dan ik ooit een friteuse zou doen.

nadeel: het duurt vrij lang, maar er is geen opwarmtijd. je stelt de tijd in en hoeft er verder niet naar om te kijken tot het klaar is. een ander nadeel is (voor sommigen) dat je er geen kroketten, bitterballen en oliebollen in kunt bakken. dat kan wel in de philips airfry. zie http://www.youtube.com/watch?v=7hplcuxmxne&feature=relmfu">hier voor een vergelijkende test op youtube.

als je googled op tefal actffry vind je ook commentaren van gebruikers.

als je besluit hem aan te schaffen, zou ik wel de grootste (familie) nemen, die is geschikt voor meer dan twee personen, dus dan kan je hem ook met gasten gebruiken.